Over mij


Hej wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Op school leren we veel om ons klaar te stomen op het werkleven.
Maar leren hoe je psychisch en lichamelijk goed voor jezelf kan zorgen, daar wordt naar mijn mening nog veel te weinig aandacht aan besteed.

Het is echt ongelofelijk wat voeding voor jouw gesteldheid kan doen.

Ik zie het als een soort superkracht die we allemaal hebben, maar nog niet voldoende gebruiken.

Jouw lichaam heeft een zelf herstellend vermogen. En dat kan jij aanzetten of ondersteunen door de juiste voeding en levensstijl. Hier meer over weten voor jezelf zou de basis moeten zijn en geen luxe.

Ik heb zelf een aantal jaar geleden besloten om plantaardig te gaan eten. Dit betekent totaal niet dat mijn klanten perse 100% plantaardig moeten zijn van mij hoor. 

Maar vanaf dat moment veranderde er iets in mij, ik wilde alles weten. Hoe alles in elkaar stak.

Ik ben vanaf dat moment jaren dagelijks dag en nacht alle informatie over voeding en het effect op gezondheid op gaan zuigen. Ik wilde alles weten over onbewerkt plantaardig eten (whole food plantbased) en het plantaardig koken.

Ik was echt mind blown van wat het kan doen voor je gezondheid en hoe de reguliere zorg daar eigenlijk geen aandacht aan besteed. Hoe mensen van klachten af komen of stoppen met medicatie vanwege wat onbewerkte voeding voor hen gedaan heeft.

Omdat ik ook andere mensen hier mee wil kunnen helpen werd het na jaren zelfstudie hoognodig tijd een officiële studie te doen zodat ik er meer verantwoord mee aan de slag kon met cliënten. 

En zo ben ik afgestudeerd als Voedingsdeskundige!  Aangezien ik leer & ontwikkel verslaafd ben zal ik altijd doorleren door webinars, cursussen en toekomstige opleidingen te volgen om niet stil te staan. Dit doet de wetenschap over voeding tevens ook niet. Zo heeft de darmgezondheid een grote interesse van mij.

Misinformatie en onnodige bangmakerij over bepaalde voedingsmiddelen of  het onnodig ophemelen van eigenlijk niet zulke bijzondere dingen ben ik niet zo van dus ik hou je graag zoveel mogelijk met beide benen op de grond.

Bewustzijn..
Doen..
En de gezonde balans tussen die 2

Dat is waar het om draait.

En ik neem je graag aan de hand om voor jezelf wat volgende stappen te nemen voor jouw gezondheid.
En dat is maatwerk. Want dat hoeft niet streng of perfect, het mag ook leuk zijn.
Je hoeft geen 2 uur in de keuken te staan. Het kan ook heel praktisch.

Of wil je toch een volle transformatie…doe ik ook graag met je😉


Liefs,

Loes