Diensten


Consult 1 op 1

Samen in gesprek en samen naar jouw doel toe werken. Beantwoorden van enkele vragen waar jij met zit of een transformatie maken naar een gezonder OF plantaardig(er) voedingspatroon.


vertel me meer

Tweak Your Diet Analyse

Een uitgebreide analyse van jouw huidig voedingspatroon in geschrift waar je nog heel lang van kunt genieten. Precies weten waar de verbeterpunten in jouw voedingspatroon zitten om je beter te voelen en klachten te voorkomen. Iedereen ziet wel bepaalde voedingsstoffen over het hoofd en dit vergroot de kans op een veel soorten klachten.

Geen consult nodig!


vertel me meer

Bedrijven

Maatwerk speciaal wat past bij jouw bedrijf en visie:

- Bied je personeel een gratis consult, Tweak Your Diet of maatwerk aan. We kunnen samen iets passends voor jouw personeel bedenken         om hun gezondheid, mentale welzijn en productiviteit te verbeteren. Gezond personeel zorgt immers voor een florerend bedrijf!

- het verduurzamen van jouw bedrijfskantine met meer plantaardige maaltijden op het menu en voedingsweetjes en recepten voor thuis

- het geven van een lezing/workshop over bepaalde voeding&gezondheids onderwerpen 

- professionele hulp bij het creëren van volwaardige, smaakvolle plantaardige maaltijden voor jouw restaurant of cateringbedrijf


contactformulier